0181 851372 info@cp-coaching.nl

Jobcoaching voor een Wajonger nodig?

Een jobcoach, maar net even anders.

Wanneer heeft u een jobcoach nodig?

Soms lukt het niet om alles alleen te doen. Je hebt misschien moeite met omgaan met collega’s of gesprekken met je leidinggevende. Het ook kan zijn dat het niet helemaal lukt om al je taken even goed uit te voeren. In dat soort gevallen kan de hulp van een jobcoach ingeschakeld worden. Het is een vertrouwenspersoon die komt met goede tips, meewerkt en samen met jou gesprekken met je leidinggevende aan gaat. Vaak kan een jobcoach het verschil maken om een werknemer te laten slagen op zijn werk of niet.

Wanneer jobcoaching

Iedereen met een Wajong uitkering of een uitkering uit de Participatiewet heeft recht op jobcoach ondersteuning bij werk. Je mag gebruik maken van een jobcoach als je net gestart bent met een contract of een proefplaatsing. Maar je mag hier ook gebruik van maken als je langer werkt bij je werkgever, maar wel wat ondersteuning kunt gebruiken.

Effect 1

Effect 2

N

Zelfvertrouwen herwinnen

N

Duurzaam werk

N

Iemand om op terug te vallen

N

Juiste inzet van subsidies

N

Snel en adequaat

N

Ook voor jongeren uit het doelgroepenbestand

ALLES WAT JE NODIG HEBT ONDER ÉÉN DAK

Bij CP-coaching vind je alles wat je nodig hebt. Jobcoaching op de werkvloer, maar ook begeleiding Naar Werk of de mogelijkheid om een Werkfit traject te volgen. Zo kan je van het begin tot het eind begeleiding van dezelfde coach krijgen. 

Behoefte aan een vrijblijvende kennismaking met een jobcoach?

Laat je gegevens achter in het formulier hiernaast. We nemen dan direct contact met je op om een afspraak te maken.

5 + 6 =

DOWNLOAD WHITEPAPER

Wil jij weten waar je allemaal aan moet denken bij het inhuren van een Jobcoach of Wajonger? In dit gratis whitepaper leer je alles hierover. Toepasbare kennis voor op jouw situatie.